dissabte, 29 de gener del 2011

Nestlé invertirà 20.000.000€ a la planta de Dolce Gusto a Girona

La fàbrica duplicarà la producció fins arribar a una capacitat anual de 1.800 milions de càpsules

08:20

Enviar
Imprimir
Aumentar el texto
Reducir el texto
ACN | DDG Nestlé va confirmar que la fàbrica de Dolce Gusto a Girona rebrà una inversió de 20 milions d'euros destinada a la instal·lació de 4 noves línies de producció. D'aquesta manera, la planta duplicarà la seva capacitat i comptarà amb el total de 8 línies previst, i una capacitat de producció de 1.800 milions de càpsules anuals. Des de la seva posada en funcionament a finals de 2009, aquesta fàbrica ha rebut una inversió superior als cent milions d'euros.

Tal i com ja havia avançat dimecres la companyia, aquesta ampliació permetrà també crear 70 nous llocs de treball, amb el que la plantilla se situarà en 250 persones a mitjan 2011, una vegada portada a terme la instal·lació de les noves línies.

El 65% s'exporta

El 2010, la fàbrica va produir 400 milions de càpsules de Nescafé Dolce Gusto, un 65% de les quals es van destinar a l'exportació. La multinacional va avançar que el volum de producció previst per a l'any 2011 està al voltant dels 1.000 milions de càpsules.

Després d'una inversió inicial de 44 milions d'euros destinats a la construcció de la nova planta, la progressiva implantació de línies de producció ha requerit inversions addicionals que, incloent l'anunciada ara, superen els 100 milions.

1 comentari:

BASS ha dit...

Felicitats ja era hora que alguna empresa es quedi i no marxi però el problema continua sent igual donaran llocs de feina de acord però amb contracte temporal ETT es adir futur poc per els dos costats per el treballador que estigui rera la maquina fent càpsules i l empresari que no invertira ni un euro mes en fer mes productiva la planta ja que te un ramat de xais que treballen per quatre euros i el que no es porti be al carrer ja que els contractes ZP son axis molt fàcil per fer fora la gent però de formació i altres coses igual de importants ( horari labora / Familiar ) no en diu ni piu